PSD, ecologizare în Valea Mare Pravăț! Simona Bucura Oprescu: Îmi doresc ca Argeșul să fie curat!

apr. 23, 2021

Astăzi este celebrată Ziua Pământului, aşa că la nivel judeţean sunt organizate mai multe acţiuni de ecologizare. Deputatul PSD de Argeş, Simona Bucura Oprescu va fi şi ea prezentă la o astfel de acţiune, care se va desfăşura în localitatea Valea Mare Pravăţ. Aceasta a transmis şi un mesaj pentru toţi argeşenii prin care îi îndeamnă să se implice tot mai mult în astfel de acţiuni.

“Primăvara este și despre curăţenie și regenerare.
An de an, împreună cu colegii din PSD Argeș, am fost prezenți în județ, prin acțiunea și mesajul nostru transmițând clar că România trebuie să fie curată și verde.

Îmi doresc ca #Argeșul să fie #curat în fiecare colțișor al său! Ieri am muncit pe rupte cu o echipă de inimoși care a adunat gunoaie în zona Mateiaș – Argeșelu din comuna Valea Mare Pravăț. Din păcate, încă mai sunt multe locuri murdare.Trebuie să înțelegem cu toții că viața este cum ne-o facem și țara ne este cum ne-o ținem.Iar pentru copiii noștri rădăcina, casa și viitorul trebuie să le întreținem cu dragoste prin educație și muncă aici, acasă!Haideți să ținem și să facem curat în fiecare zi!Haideți să regenerăm #România!”, transmite deputatul PSD de Argeş, Simona Bucura Oprescu.

Comments

Comments are closed.