Reîncep spectacolele la Fântâna muzicală de la Primăria Pitești. Vezi programul

iul. 8, 2021

Începând de vineri, 9 iulie 2021, fântâna muzicală din Piața Primăriei revine la programul de vară!După o lungă perioadă în care spectacolul de lumini și sunet al fântânii muzicale din centrul municipiului Pitești nu a putut fi admirat de către piteșteni, din cauza contextului pandemic și a restricțiilor impuse de starea de alertă, aceasta revine la programul obișnuit de vară.Astfel, de vineri, 9 iulie, în fiecare weekend, fântâna muzicală își va bucura admiratorii cu jocurile de apă și lumină, sincronizate cu sunetul pieselor muzicale alese.

Piteștenii și vizitatorii care vor să-și petreacă serile în preajma fântânii muzicale se pot bucura de acest spectacol, de vineri până duminică, în intervalul orar 21:30 – 22:00.

Fântâna muzicală din Piața Primăriei Pitești a fost inaugurată în anul 2008, de Zilele Orașului Pitești, având forma unui sector de cerc și fiind dotată cu jeturi prin care este aruncată apa, la o înălțime de maxim 10 m. Reflectoarele au lumină dinamică și pot genera un spectru larg de culori, fântâna funcționând pe baza unui soft specializat, care sincronizează sunetul (piese muzicale) cu jeturi de apă și lumini.

Comments

Comments are closed.