Remus Mihalcea (PSD Argeș): ”Să o propui din nou pe Ioana Mihăilă drept ministru al Sănătății este o bătaie de joc!”

oct. 18, 2021

Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș, reacționează  cu privire la inițiativa celor de la USR de a o propune din nou pe Ioana Mihăilă drept ministru al sănătății. Din punctul său de vedere, acesta este un motiv în plus ca PSD să nu vorteze lista de miniștri pe care Dacian Cioloș a propus-o.

„Miniștrii USR de la Sănătate sunt principalii vinovați pentru catastrofa sanitară în care se află acum România. Ei aveau obligația să pregătească valul 4 al pandemiei, dar nu au făcut-o. Să o propui din nou pe Ioana Mihăilă drept ministru al Sănătății este o bătaie de joc! PSD nu va vota lista de miniștri propusă de către premierul desemnat Dacian Cioloș și cu atât mai puțin pe Ioana Mihăilă!

Nu putem ignora faptul că nu sunt medicamente, iar din acest motiv în spitalele din România, mai ales în ATI-urile COVID, rata mortalității atinge cote înfiorătoare.

Nu putem uita incendiile din spitale. În mandatele celor doi miniștri ai Sănătății de la USR-Plus au luat foc 8 spitale!

Mii de oameni cu alte afecțiuni au murit din cauză că nu au avut acces la spitale și la tratamente!

De asemenea, nu putem ignora faptul că s-a ajuns la situația medicală de acum pentru că încă de la început ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, s-a opus testării masive”, a mai declarat doctorul Remus MIhalcea.

Comments

Comments are closed.