Rezultate Argeș Locale 2020. Video! Ion Georgescu, susținut de nepoțica sa în ziua votului

sept. 27, 2020

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a venit însoțit de familie la urne. Cea care spune că îi aduce cel mai mult noroc este însă nepoțica sa, Maria Teodora, în vârstă de numai opt luni, despre care a afirmat că de atâta emoție s-a trezit mult mai devreme astăzi.

Ion Georgescu, cel care candidează pentru un nou mandat la primăria orașului Mioveni, a reușit să facă din orașul pe care îl administrează primul din țară în care statul a construit și dat în folosință un spital nou de la Revoluție încoace. El a susținut că își dorește să continue proiectele de dezvoltare a orașului pentru generația tânără, pentru un viitor mult mai bun pentru tinerii și copii din Mioveni și nu numai.

Ion Georgescu a votat împreună cu soția sa și a declarat că speră că PSD va obține la Mioveni cel puțin 16 mandate de consilieri locali și le-a urat colegilor săi care candidează la primării sau la Consiliul Județean Argeș să obțină victorii zdrobitoare.

La Mioveni, primăria a pus la dispoziția secțiilor de votare suficiente măști și mănuși de unică folosință care să poată fi oferite la cerere tuturor celor le solicită. Anul acesta, purtarea măștii de protecție și dezinfectarea sunt obligatorii la procesul de votare ca măsură de precauție împotriva răspândirii infecției cu coronavirus.

Comments

Comments are closed.