România educată! Elevă de 14 ani bătută și umilită în clasă la o școală din Argeș. Poliția și Inspectoratul Școlar au deschis anchete

mart. 10, 2021

Argeșul a ajuns din nou în prim plan în presa centrală, de această dată cu un nou caz de violență în școli. Mai exact, la Școala Gimnazială Dobrești. Colegii, în loc să intervină pentru a aplana scandalul sau să cheme pe cineva dintre cadrele didactice, au preferat să filmeze momentul.
Băiatul, elev în clasa a VI-a stropit-o pe fata, elevă în clasa VII-a, cu coca-cola în care băgase mentosane. Apoi a lovit-o cu pumnul. Eleva a alunecat și a căzut, acesta continuând să o lovească. Fata l-a înjurat ceea ce l-a înfuriat și mai tare pe elev care a lovit-o din nou cu pumnii și picioarele. Tatăl fetei a declarat că a fost anunțat de o profesoară despre incident.
Inspectoratul Școlar Județean a aflat despre incident de la un localnic, nu de la conducerea școlii care nu a considerat că incidentul trebuia analizat. O anchetă a fost deschisă în acest sens. Nu doar Inspectoratul Școlar a deschis o anchetă. Și polițiștii s-au sesizat și elevul este cercetat pentru loviri și alte violențe.

Comments

Comments are closed.