SC Apă Canal anună sistarea furnizării apei potabile în comuna Uda, în data de 7 aprilie 2022

apr. 6, 2022

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa în data de 7 aprilie 2022, între orele 9 – 22, lucrări de igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei din staţia de pompare Uda, alimentarea cu apă potabilă fiind întreruptă în acest interval orar.
Vor fi afectaţi de această oprire utilizatorii din satul Uda, comuna Uda.
Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele operaţionale care efectuează lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.
Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
Pentru informaţii în timp real a evoluţiei lucrării, utilizatorii pot intra pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunea „Lucrări programate‟, iar pentru informaţii sau sesizarea oricăror probleme la reţelele de alimentare cu apă potabilă sau canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la: tel. Dispecerat (Non Stop) – 0248 223 237, e-mail: contact@apa-canal2000.ro.
Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire.

Comments

Comments are closed.