Școlile din Mioveni vor funcționa și de luni tot în scenariul verde!

mart. 13, 2021

În continuare, școlile din Mioveni vor funcționa în scenariul verde! De luni, deplasarea în afara locuinței se va restricționa după ora 22.00, conform CNSU!
Rata de infectare cu COVID-19 la nivelul orașului Mioveni a înregistrat o scădere în ultimele zile, indicând în acest moment cifra de 2,25 la mia de locuitori. În acest context, la nivelul orașului Mioveni, toate unitățile de învățământ vor funcționa în continuare în scenariul verde, cu prezenta fizică a copiilor și elevilor, a anunțat primarul Ion Georgescu.
Comitetul Județean pentru Situașii de Urgență Argeș a emis o nouă hotărâre prin care se prelungeste pentru înca 14 zile starea de alertă pe teritoriul județulu, cu măsurile de restricție cunoscute deja. Singura modificare majoră o reprezintă decizia luată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, care a modificat intervalul orar în care este restricționată deplasarea în afara locuinței, astfel că, începând de luni, 15 martie, interdicția va fi valabilă în intervalul orar 22.00-05.00, față de 23.00 – 05.00 cât este în prezent.

Comments

Comments are closed.