Se oprește apa în Piteşti, pe strada Victor Slăvescu, în data de 7 martie 2023

mart. 6, 2023

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti informează locuitorii din zona străzii Victor Slăvescu cu privire la faptul că în data de 07.03.2023, în intervalul orar 9 – 17, va fi oprită alimentarea cu apă potabilă.
Oprirea este necesară în vederea cuplării reţelei de alimentare cu apă nou executate la reţeaua existentă.
Facem precizarea că noua rețea de alimentare cu apă este executată în cadrul Contractului de lucrări nr. 270/2022 –  CL5.3 – „Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Pitești – Zona Sud‟, aferent  „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Argeș, în perioada 2014 – 2020‟ – Cod MySMIS2014 + 149090, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).
Împreună cu echipa constructorului, limităm pe cât posibil disconfortul locuitorilor din zonă și îi asigurăm că vom face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa alimentării a apei potabile, societatea Apă Canal 2000 recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă pentru consum și uz casnic în perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul societății, la numărul de telefon 0248.223.237 sau pot accesa site-ul www.apacanal2000.ro, secțiunea „Lucrări programate‟.
          Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii de calitate.

Comments

Comments are closed.