Simona Bucura Oprescu arată dezastrul din agricultură sub guvernarea PNL: Importăm de miliarde de euro în timp ce agricultorii noștri intră în faliment!

oct. 5, 2020

Deputatul Simona Bucura Oprescu subliniază că lipsa fondurilor alocate producătorilor și procesatorilor din România au afectat în mod direct agricultura din țara noastră.
Deputatul PSD a subliniat că în primul semestru din acest an, românia a înregistrat un deficit de peste 960 de milioane de euro în comerțul cu produse agroalimentare, iar importurile au însumat 4,391 miliarde de euro!
” În perioada guvernărilor #PSD, datorită sprijinului consistent acordat de Guvern sectorului agricol și fermierilor, România ajunsese printre primele țări ale Europei producătoare de grâu, porumb etc.
▶️ În plus, PSD a încurajat și susținut prin măsuri active consumul din #producția internă.
‼️Acum, după aproape un an de guvernare PNL, România a înregistrat în primul semestru din acest an un deficit de 968,2 milioane de euro în comerţul cu produse #agroalimentare!
⚠️Potrivit datelor MADR, în perioada ianuarie-iunie a.c., importurile de produse agroalimentare au crescut cu 6,2%, însumând 4,391 miliarde de euro!”, a subliniat Simona Bucura Oprescu.

Comments

Comments are closed.