Simona Bucura Oprescu arată dezastrul din agricultură sub guvernarea PNL: Importăm de miliarde de euro în timp ce agricultorii noștri intră în faliment!

2 săptămâni ago
13 Views

Deputatul Simona Bucura Oprescu subliniază că lipsa fondurilor alocate producătorilor și procesatorilor din România au afectat în mod direct agricultura din țara noastră.
Deputatul PSD a subliniat că în primul semestru din acest an, românia a înregistrat un deficit de peste 960 de milioane de euro în comerțul cu produse agroalimentare, iar importurile au însumat 4,391 miliarde de euro!
” În perioada guvernărilor #PSD, datorită sprijinului consistent acordat de Guvern sectorului agricol și fermierilor, România ajunsese printre primele țări ale Europei producătoare de grâu, porumb etc.
▶️ În plus, PSD a încurajat și susținut prin măsuri active consumul din #producția internă.
‼️Acum, după aproape un an de guvernare PNL, România a înregistrat în primul semestru din acest an un deficit de 968,2 milioane de euro în comerţul cu produse #agroalimentare!
⚠️Potrivit datelor MADR, în perioada ianuarie-iunie a.c., importurile de produse agroalimentare au crescut cu 6,2%, însumând 4,391 miliarde de euro!”, a subliniat Simona Bucura Oprescu.

Comentarii

Fără comentarii