Simona Bucura Oprescu: Avem o țară. Ne mai trebuie conducători!

aug. 26, 2021

Premierul nu știe cât costă o pânie, ministrul Finanțelor nu știe cât a crescut inflația și nici cât este salariul minim pe economie, iar partidele care susțin arcul de guvernământ refuză să adopte Legea care protejează consumatorul vulnerabil, în ciuda creșterilor uriașe la energie. Deputat Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv PSD Argeș și președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților, a taxat toate aceste dovezi care arată că, de fapt, actualii conducători sunt rupți de realitate și ocupați doar de interesele proprii sau de grup.

„Când am spus în repetate rânduri că guvernanții actuali sunt rupți total de realitate, am spus adevărul gol-goluț.
Ce altă concluzie poți trage când premierul se împăunează cu o creștere economică închipuită, dar nu știe nici măcar care este prețul unei pâini?
Oare ce altceva poți gândi când ministrul de Finanțe nu știe cât este inflația și nici cât este salariul minim în România?
Poți să crezi că guvernanții sunt conectați la realitate când spun că economia duduie, dar nu aplică legile de creștere a alocațiilor pentru copii, a pensiilor și, mai nou, a salariilor pentru profesori?
Ce așteptări să ai de la niște partide – PNL, USR și UDMR – care, în loc să guverneze pentru România reală, se bat pentru putere?
Nu! Guvernanții nu cunosc realitatea din România! O știu doar pe cea din ograda proprie sau își imaginează o realitate paralelă.
Iar România are nevoie de conducători care să știe, să vrea și să poată guverna în interesul românilor, nu al propriilor partide!” a subliniat Simona Bucura Oprescu.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online