Simona Bucura Oprescu: Câțu dă vină pe PSD ca să ascundă că a crescut datoria publică directă cu aproape 6 miliarde de euro!

aug. 27, 2020

Deputatul Simona Bucura Oprescu acuză faptul că ministrul Câțu încearcă să dea vina pe moțiunea de cenzură a PSD pentru a fugi de responsabilitatea faptului că a gestionat prost ministerul finanțelor și pentru că a împrumutat țara în numai șase luni cu mai mult decât a făcut-o guvernul PSD în toți anii cât a condus România de la ultimele alegeri parlamentare.

„Pentru a masca dezastrul din finanțele publice și completa sa lipsă de credibilitate care determină împrumuturi din ce în ce mai dificil de obținut și la costuri din ce în ce mai mari pentru România, mministrul liberal Florin #Cîțu, de-a dreptul ridicol, dă vina pe… moțiunea de cenzură a PSD.

⚠️Însă propaganda deșănțată nu mai poate ascunde adevărul! ‼️PNL a îndatorat fără măsură România.

ℹ️Povara datoriei publice directe a crescut cu 5,836 miliarde de euro în primele șase luni ale anului, iar datoria administrației publice centrale a crescut cu 57,5 miliarde de lei în primele șase luni ale anului. Pentru comparație în trei ani de guvernare PSD, datoria administrației publice centrale a crescut cu 72,4 miliarde de lei.

‼️În doar șase luni, #datoria publică a sărit de la 35,2% din PIB la 40,2% din PIB. Acum, PNL nu mai găsește bani pe piață nici la dobânzi mari. Guvernarea #PNL s-a epuizat, iar pentru binele țării trebuie să plece!”, scrie Simona Bucura Oprescu pe pagina sa de Facebook.

Material comandat de Partidul Social Democrat – Organizatia Judeteana Arges
Realizat/Publicat de: SC Goldenfish Production SRL
Cod de identificare mandatar financiar : 21200019

Comments

Comments are closed.