Simona Bucura Oprescu: Coaliția este în aer! PSD nu va susține un guvern minoritar!

apr. 16, 2021

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu apreciază că demiterea din funcția de ministru al Sănătății a useristului Vlad Voiculescu a aruncat coaliția de guvernare în aer. Nici astăzi, când am intrat în a treia zi de scandaluri, liderii partidelor din coaliția de guvernare par să nu fi ajuns la un consens. Mai mult, USR și PNL își aruncă acuze cu iz penal. Asta, în timp ce spitalele gem de pacienți COVID, iar bolnavii non-covid fac față tot mai greu luptei cu bolile, fără acces la sistemul de sănătate.

„Un lucru trebuie să fie clar, însă: PSD nu va susține din Parlament niciun #Guvern minoritar PNL-UDMR și nici unul format în jurul USRPLUS. PSD exclude categoric orice scenariu de acest fel.
Președintele #Iohannis și cele trei partide care au pierdut alegerile sunt responsabile de criza pe care au generat-o.
Klaus Iohannis ar fi trebui să țină cont de faptul că PSD a câștigat alegerile și să accepte propunerea PSD de premier în persoana doctorului Alexandru Rafila, care era cea mai potrivită pentru actualul context pandemic în care se află România!
Dacă Iohannis nu e în stare să își facă treaba de mediator, singura soluție este să ne întoarcem la popor prin ALEGERI ANTICIPATE, pentru că actualul Parlament nu mai răspunde voinței populare, așa cum spunea chiar Iohannis anul trecut, iar românii s-au lămurit cât de nocive sunt PNL și USRPLUS pentru întreaga societate!”, a subliniat Simona Bucura Oprescu.

Comments

Comments are closed.