Simona Bucura Oprescu: Guvernul Orban a lăsat de izbeliște uzina Dacia și industria auto

iun. 22, 2020

Volumul cifrei de afaceri din co­merţul cu autovehicule în România a consemnat în primele patru luni ale anului o scădere de 14,7% comparativ cu perioada simi­lară din 2019, relevă datele Institutului Naţional de Statistică.
Iar în luna aprilie, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu autovehicule s-a prăbuşit cu cu 45,2% comparativ cu perioada similară a anului trecut.
“Guvernul promite să sprijine industria auto, dar nu face, de fapt, nimic.
După ce anul trecut Uzina Dacia a primit fonduri de la Guvernul PSD pentru extinderea capacităţii de producţie şi angajarea a încă peste 300 de oameni, în acest an Guvernul PNL a lăsat de izbelişte cea mai importantă companie din ţară.
Pe fondul pandemiei de coronavirus şi al lipsei de viziune şi acţiune al Guvernului PNL, Dacia are acum probleme, peste 1.000 de oameni fiind trimişi în şomaj tehnic!
Domnilor guvernanţi, lăsaţi promisiunile şi acţionaţi!
Dacă nici pentru Dacia, principalul exportator al ţării, nu aveţi preocupare şi soluţii, ce aşteptări pot avea ceilalţi agenţi economici din ţară care nu sunt incluşi în camarila politico-economică liberală?”, afirmă deputatul deputatul Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeş.

Comments

Comments are closed.