Simona Bucura Oprescu: Nu sunt bani de pensii și alocații? Pentru oamenii liberalilor sunt bani

mai 26, 2020

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu afirmă că Guvernul nu vrea să respecte legea și să mărească alocațiile pentru copii și pensiile, dar „preferă să toace banii țării pe contracte dubioase și pe pilele angajate scandalos”.

Secretarul executiv al PSD Argeș susține că în disperarea lor de a minți populația, guvernanții se contrazic major atunci când spun că nu au bani și dau vina pe pandemie, în timp ce tot ei se laudă cu creșteri economice.

„Mai mult, premierul Ludovic Orban compară creșterea pensiilor părinților și bunicilor noștri cu drumul spre iad! Josnic! Premierul ar trebui să ceară scuze public celor 5 milioane de pensionari! Mai nou, Guvernul dă vina pe UE și pe pandemie pentru că nu are bani, în vreme ce ministrul Finanțelor se laudă cu creștere economică! Când mințiți, domnilor guvernanți, și când spuneți adevărul? Oare este întâmplător că procurorii anchetează acum licitații dubioase de 140 de milioane de euro? Pentru oamenii liberalilor sunt bani. Copiii pot să mai aștepte, iar pensionarii trebuie să mai stea la coadă.”, a declarat Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș.

Comments

Comments are closed.