Simona Bucura Oprescu: PSD va apăra în Parlament și în instanță drepturile pensionarilor!

aug. 30, 2021

Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura Oprescu susține că nu numai că pensionarii nu vor vedea majorări de pensii, dar este foarte probabil ca guvernul să le ceară banii înapoi acelora dintre ei cărora le-a fost calculat greșit pensia. Parlamentul argeșeanu a anunțat că social-democrații sunt gata să îi ajute inclusiv în instanță pe pensionari.
„Refuzul guvernanților de dreapta de a aplica legea privind majorarea pensiilor ar putea fi urmat de o măsură la fel de cinică.
Astfel, Guvernul Cîțu induce panică în rândurile pensionarilor pe care îi amenință că vor fi obligați să dea banii înapoi la stat dacă #pensiile lor au fost calculate greșit.
Cîțu a blocat majorarea punctului de pensie și a amânat recalcularea, iar acum îi aduce în pragul disperării pe bătrâni, cărora vrea să le ceară să returneze banii încasați în plus, până la momentul recalculării, deși legea în vigoare prevede că nu vor fi modificate pensiile în plată chiar dacă sunt mai mari decât cele stabilite după recalculare! PSD va apăra în Parlament și în instanță drepturile vârstnicilor și cere coaliției de dreapta să înceteze această bătaie de joc!”, a subliniat parlamentarul de Argeș.

Comments

Comments are closed.