Simona Bucura Oprescu șefă peste PSD Câmpulung

dec. 4, 2021

Rezultatul legerilor locale care au condus la pierderea primăriei de către Liviu Țîroiu, a aruncat și PSD în opoziție în Consiliul Local. Liderii PSD Argeș au venit la Câmpulung pentru a revitaliza organizația.

În urma ședinței Biroului Executiv al PSD Câmpulung din data de 3 decembrie 2021, deputatul Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD de Argeș și președinte al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților, a fost desemnată președinte interimar al organizației, până la adunarea generala a PSD Câmpulung, care va alege conducerea legitimă a organizației.

Simona Bucura Oprescu a menționat că își dorește ca PSD Câmpulung să atingă trei obiective: unitate, regenerare și rezultate! „Invităm câmpulungenii să ni se alăture și împreună să întărim echipa social democrată!Totodată, ne dorim ca fiecare dintre dumneavoastră să fiți unul dintre cei care duce misiunea acestei organizații mai departe pentru câmpulungeni!”, a subliniat Simona Bucura Oprescu.

Comments

Comments are closed.