Simona Bucura Oprescu și conducerea Renault, la Ambasada României în Franța

dec. 30, 2022

Deputatul de Argeș Simona Bucura Oprescu, președinte al Comisiei pentru administrație publică şi amenajarea teritoriului din Camera Deputaților, împreună cu noul vicepreședinte pentru afaceri internaționale, Bruno Vincent, au avut o întrevedere cu oficialii Ambasadei României la Paris. În cadrul discuțiilor abordate au fost vizate și parteneriatul Dacia-Renault, precum și strategiile pe care grupul francez le are în privința investițiilor din țara noastră și, mai ales, din Mioveni și Argeș. La discuții a fost prezentă și Sena Latif, Însărcinată cu afaceri a Ambasadei României la Paris.


„Parteneriatul Dacia-Renault este unul din cele mai reprezentative simboluri ale Parteneriatului Strategic româno-francez, iar ambele continuă să se aprofundeze și modernizeze. Am menținut dialogul periodic al ambasadei cu reprezentanții conducerii Grupului Renault, de data aceasta cu noul vicepreședinte pentru afaceri internaționale, Bruno Vincent. Au participat la discuții deputatul Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru administrație publică şi amenajarea teritoriului din Camera Deputaților, provenind din Județul Argeș unde se află uzinele Dacia Renault, și reprezentanții Biroului de Promovare Comercial-Economică din Ambasadă”, se precizează în comunicatul Ambasadei României în Franța.

„Probabil că Dacia – Renault reprezintă cel mai de succes model de afaceri din țara noastră. Și cred că legăturile strânse dintre România și Franța, respectul reciproc pe care cele două țări îl arată și, desigur, profesionalismul acestei familii lărgite din industria auto au contribuit la acest succes. Sunt interesată, evident, de ceea ce se întâmplă la Dacia și în Argeș, pentru că discutăm de motorul economiei județului nostru. Mă bucur că și dl Bruno Vincent, noul vicepreședinte pentru afaceri internaționale al grupului, a constatat acest interes la cel mai înalt nivel, și prin discuțiile cu diplomații români acreditați la Paris”, a precizat deputatul Simona Bucura Oprescu.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online