Sindicatul Liber Dacia, donație pentru refugiații din Ucraina

mart. 6, 2022

Drama miilor de refugiați din Ucraina care ajung pe teritoriul țării noastre a generat un val de simpatie din partea românilor. Ajutoare strânse rapid în Mioveni au ajuns încă din primele zile la granița Siret. Campania încă este în derulare și o angajații de la Dacia nu au stat de-o parte.
Chiar dacă și-a schimbat numele, din Sindicatul Liber Independent al Sectoarelor Calde Dacia Colibași în Sindicatul Liber Dacia, obieciul de a fi implicat în viața socială a fost păstrat. Astfel, cel de-al doilea cel mai mare sindicat din uzina Dacia a donat în acest sfârșit de săptămână perne și pilote, dar și mai multe produse de igienă.
„Din păcate trăim momente dificile. Cred că nimeni nu se mai gândea că vom avea din nou un război în Europa. Vedem cu toții imaginile cu cetățenii din Ucraina care cad victime războiului. Cei mai norocoși reușesc să fugă și apreciem cu toții efortul făcut de români pentru a-i ajuta într-un fel sau altul. Pentru că noi considerăm că este o datorie a oricărei structuri asociative să se implice în viața socială, am făcut și noi o donație. Am cumpărat ceea ce am considerat că ar fi mai util pentru refugiați. Am dorit să participăm și noi astfel la efortul făcut de ceilalți argeșeni, de ceilalți cetățeni și agenți economici din Mioveni, pentru că donația noastră va ajunge la cei are au nevoi de sprijin împreună cu celelalte donații strânse la Centrul Cultural din Mioveni.


Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor și membrilor noștri de sindicat pentru că ne-au solicitat și ne-au susținut acest demers, pentru că au înțeles că sunt unii oameni care trec prin perioade mult mai grele decât noi”, a precizat Liliana Floricel, viceliderul Sindicatului Liber Dacia. 
Donațiile Sindicatului Liber Dacia au ajuns la punctul de colectare de la Centrul Cultural, acolo unde sunt colectate toate donațiile care vin dinspre cetățeni și agenții economici din Mioveni.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online