Soare impune noi restricții în Argeș

nov. 7, 2020

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență condus de prefectul Emanuel Soare s-a reunit astăzi pentru a impune noi restricții. Acestea vizează operatorii de transport persoane, dar și patronilor de magazine și se referă la numărul maxim de clienți care pot avea acces în autobuze/microbuze sau în magazine.
„Toate localitățile din județ intră sub incidența restricțiilor specifice incidenței între 1.5 și 3 la mie. Excepție fac cele 4 localități aflate sub incidența de peste 3 la mie: Suseni, Ciomăgești, Moșoaia, Valea Iașului.

Operatorii de transport public nu vor depăși 50% din locurile pe scaune. Vor marca scaunele pe care se pot așeza călătorii, nu mai mult de 50% din capacitate. În autobuze la fel. În picioare vor sta doar pe locuri marcate, la distanța de 1.5 m. Autobuzul nu pleacă din stație dacă nu se respectă regulile.

Limitarea accesului clienților în magazine astfel încât să se respecte distanța de 1.5 m între persoane, prin raportare la maximum 50% din suprafața liberă, utilă. Școlile și gradinițele se închid. Încă așteptăm ordinul MS și MEC în acest sens”, a transmis prefectul Emanuel Soare.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online