Șofer UBER hărțuia femei în București

sept. 1, 2020

Un șofer Uber în vârstă de 39 de ani, din Popești-Leordeni, a fost reținut de polițiștii din București, după ce a hărțuit două tinere pe bancheta din spate a mașinii, la scurt timp după ce le-a preluat pe cliente prin intermediul aplicației. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de tentativă de viol, suspectul fiind ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.
Șoferul a preluat o comandă de pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. O tânără s-a urcat pe bancheta din spate, iar cei doi au pornit către destinație.

În momentul în care au ajuns, femeia a mai rămas preț de câteva secunde pe bancheta din spate pentru a-i da șoferului o recenzie pe aplicația Uber. Barbatul a coborât de la volan și a mers în dreptul portierei din spate unde se afla tânăra și a început să o pipăie, în timp ce el se dezbrăca.

Tânăra s-a speriat, s-a dat jos din mașină și s-a îndepărtat, însă a fost urmărită de șoferul de Uber care a continuă să o atingă și să îi facă propuneri cu tentă sexuală.

Într-un final, femeia a reușit să scape de șofer și a mers direct la Poliție unde a depus o reclamație împotriva acestuia.

Șoferul agresor, a doua victimă în 24 de ore

A doua zi, vineri, 28 august, în jurul orei 12.30, șoferul de Uber a preluat o altă clientă, tot din Sectorul 1. Când s-a urcat în mașină, tânăra i-a cerut bărbatului un șervețel umed, lucru care l-a „activat” pe acesta.

Șoferul a tras mașina într-o parcare aflată în spate blocului în care locuia clienta sa, s-a urcat pe bancheta din spate lângă aceasta și a blocat ușile.

În continuare, bărbatul și-a dat pantalonii jos și a prins-o pe femeie cu mâinile de guler și a bruscat-o. Tânăra s-a speriat, l-a împins, a reușit să deblocheze ușa mașinii și să fugă.
Sursa: Antena3

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online