Sorin Apostoliceanu, luat la mișto de PSD: PNL-ul și candidatul împiedicat

iun. 26, 2020

Prin intermediul unui comunicat de presă, PSD Argeș îl tratează ironic pe Sorin Apostoliceanu, cel care este în prezent viceprimar PSD, dar și candidat al PNL Argeș pentru primăria Pitești. Comunicatul a venit la scurt timp după ce Apostoliceanu a fost fotografiat în cadrul unui grup de primari liberali care a fost cărat la guvern de Adrian Miuțescu la o întâlnire cu Ludovic Orban.
„Penibilul continuă la PNL. Deși nu ratează nicio ocazie să spună cât de nociv este PSD, PNL-ul lansează cu surle și trâmbițe ca pe un mare salvator al Piteștiului, candidat la funcția de primar al Municipiului, pe nimeni altul decât viceprimarul PSD. Arătând că se potrivește perfect cu cei care tocmai l-au achiziționat, fostul PSD-ist (de fapt încă pesedist cu cotizația plătită și pe luna în curs) iese cu o declarație de un penibil demn de comunicatele de presa redactate de noii lui colegi liberali, în care spune ca el avut multe proiecte dar au fost împiedicate.
Nu reiese foarte clar cine și ce a fost împiedicat. Dacă ar fi să ne luăm după exprimarea domnul viceprimar, proiectele au fost împiedicate. Deci, fiind împiedicate, nu aveau cum să meargă. Sincer, noi nu avem cunoștința despre marile dumnealui proiecte. Nu au fost prezentate niciodată în cadrul partidului, nu au fost prezentate, din câte știm noi, nici publicului larg. Dovada stau postările de pe pagina domniei sale de Facebook unde, nu mai departe de ieri, domnul respectiv publica plin de mândrie realizările Primăriei, lucru pe care-l face de ani de zile, de când e viceprimar, distribuind de câteva ori pe zi realizările Primăriei Pitești. Așa că nu ne putem da seama despre ce proiecte împiedicate vorbește dumnealui. Nu l-am văzut pe domnul respectiv prezentându-și public proiectele împiedicate, nu l-am văzut văitându-se că nu este lăsat să-și realizeze proiectele împiedicate, nu l-am văzut nici dându-și demisia din funcția de viceprimar sau din partidul care nu-l lăsa să-și realizeze proiectele împiedicate, nu l-am văzut făcând greva foamei în fața Primariei unde era împiedicat să își realizeze proiectele împiedicate. Îl vedem, în schimb, fugind la alt partid doar pentru a fi pus candidat. Acest lucru demonstrează un fapt pe care noi îl știam demult – singurul mare proiect al dumnealui, dacă am fi răi am spune că și acesta este unul împiedicat, este acela de a deveni candidat la Primăria Pitești. Pentru a și-l pune în operă, domnul viceprimar a dovedit că nu se dă în lături de la nimic. Nu contează onoarea, nu contează demnitatea, nu contează orgoliul, nu contează din partea cui va candida, important e să candideze. Se pare că a reușit”, se arată în comunicatul remis de biroul de presă PSD Argeș.

Comments

Comments are closed.