Spectacol la Mioveni: Hai hui printre stele

mart. 15, 2022

Începând de astăzi, se pun în vânzare biletele pentru spectacolul “Hai Hui printre stele” jucat de Trupa de Teatru Ludicus la Centrul Cultural Mioveni.Spectacolul “Hai Hui printre stele”, regizat de Laurențiu Tudor – se adresează copiilor, dar și întregii familii. Empatie, onestitate, familie, asumare și vise – sunt elementele-cheie în jurul cărora gravitează personajele.
Textul original, scris de Salex Iatma, pornește de la călătoria unei familii către Baby Pământ, o planetă fascinantă, dar și periculoasă. Personajul principal, Eva, este interpretat de Ana-Maria Margean – câștigătoarea emisiunii “Românii au talent”, sezonul 11, care a avut loc în anul 2021. Muzica originală poartă semnătura compozitorului Cári Tibor.
Coregrafia, semnată de Mariana Gavriciuc și scenografia realizată de Diana Nistor – aduc în prim-plan o atmosferă cu totul specială, cosmică.Spectacolul se joacă duminică, 20 martie, de la ora 18:00, pe scena Centrului Cultural Mioveni și este recomandat copiilor de peste 6 ani.
Biletele costă 35 și 45 de lei, în funcție de categoria locului.
Program Centrul Cultural Mioveni: luni și miercuri 8:00-16:00, marți și joi 8:00-17:00, vineri 8:00-14:00.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online