Spectacole de teatru cu actori din București în Sala Filarmonicii Pitești

aug. 4, 2021

Primăria Pitești organizează prin Filarmonica Pitești, în colaborare cu Teatrul particular “Vasilache” din București, două piese de teatru în data de 28 august.
Prima dintre ele reprezintă un spectacol de teatru pentru copii denumit “Minunata viață a păpușilor”. Distribuția este asigurată de Sabina Mitrea, Craita Mladinovici și Alex Robu, iar scenariul, regia, compoziție muzicală și versurile aparțin Virginiei Vasilache.
Spectacolul începe la ora 11.00 în sala Filarmonicii Pitești, este adresat copiilor cu vârstele între 3-12 ani, iar durata acestuia este de 60 de minute.
Prețul unui bilet în cadrul spectacolului este de 20 lei.
Tot pe 28 august, însă de la ora 19.00, va avea loc și piesa de teatru “De verde” – O noapte furtunoasă cu o scrisoare pierdută în d-ale carnavalului.
Spectacolul descrie o imagine comică a celor șase personaje feminine ale lui Nenea Iancu într-o incursiune prin cele trei mari opere ale maestrului: ”O noapte furtunoasă”, ”O scrisoare pierdută” și ”D-ale Carnavalului”.
Într-o atmosferă caragialistică scopul lor pare același dar situațiile sunt diferite. Umorul de situație și personaj sunt conduse de ”băiatul” de la bar care nu mai prididește să le facă pe plac. Și toate acestea în umbra Domnului Nae.
Actorii Sabina Mitrea, Crăița Mladinovici, Alex Robu, Carmen Magdalena Sascău, Dana Stîngă, Virginia Vasilache și Laura Voicu vor asigura distrbuția, spectacolul fiind realizat de Mihai Lungeanu.
Prețul unui bilet în cadrul spectacolului este de 30 lei.
Biletele se pun în vânzare la casieria Filarmonicii Pitești, din data de 9 august, însă ele sunt disponibile și pe www.iabilet.ro.

Comments

Comments are closed.