Subprefectul Dragoș Predescu s-a vaccinat cu a treia doză la centrul drive-through de la Mall. Astăzi și mâine, argeșenii se pot vaccina și aici

nov. 13, 2021

Centrul de vaccinare de tip drive-through este funcțional din această dimineață, de la ora 8, în parcarea VIVO! Pitești.
Printre cei care s-au vaccinat astăzi s-a numărat și subprefectul Dragoș Predescu, cu doza a treia. Alături de personalul medical la acest centru a fost prezent și prefectul Radu Perianu, dar și șefa DSP Argeș, Sorina Honțaru. Desigur, nu a lipsit nici doctorul Tudor Ionescu, managerul Spitalului de Pediatrie și coordonator al centrului de vaccinare.

„M-am vaccinat astăzi cu doza a treia. Am ales acest centru și totul a decurs bine. Consider că imunizarea este soluția ieșirii din criza pandemică. Nu am avut reacții adverse după booster, mă simt foarte bine și îi încurajez pe argeșeni să meargă la centrele de vaccinare. La centrul drive-through am văzut mulți tineri și, doar până la ora 12 erau deja 70 de persoane vaccinate.

Centrul din parcarea VIVO! Pitești va fi deschis până la miezul nopții.

Cei care doresc să se vaccineze la drive-through trebuie să vină cu buletinul, își vor completa foaia de triaj chiar în mașină, fie că sunt șoferi sau pasageri, apoi vor fi vaccinați și vor merge la zona post-vaccinare. În 15 minute pot pleca, după ce primesc adeverința de vaccinare.

Personalul medical este asigurat de Spitalul de Pediatrie din Pitești. Echipele vor reveni și duminică, tot de la ora 8 până la ora 24.

Dacă intenționați să veniți la vaccinare după ora 22, nu uitați că este necesară declarația pe propria răspundere. Bifați rubrica de asistență medicală și scrieți traseul spre și dinspre centrul de vaccinare de tip drive-through.

Argeșul se vaccinează!”, a afirmat subprefectul Dragoș Predescu.

Prefectura Argeș a anunțat că
• Buletinul este obligatoriu;
• Va exista un traseu de deplasare de la intrare la punctul de triaj urmat de zona de vaccinare și apoi de post-vaccinare;
• Nicio persoană vaccinată nu va pleca imediat. Zona post-vaccinare este o zonă de așteptare în care toți cei imunizați vor fi supravegheați minim 15 minute. Persoanele vor rămâne în autoturisme, în locuri ce au fost deja stabilitate ca parte din traseu. Supravegherea va fi făcută de personal medical;

• Adeverința de vaccinare va fi eliberată pe loc;

• Certificatul digital după vaccinare se validează după 10 zile de la vaccinarea cu schema completă;

• După ora 22 este necesară Declarația pe propria răspundere din care să reiasă că persoana se deplasează în scopul vaccinării, lucru încadrat la asistență medicală;

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online