Tineri în internship la Parlament

oct. 26, 2021

Programul de internship al Camerei Deputaților este în plină desfășurare, în perioada 11 octombrie – 10 decembrie! mai mulți tineri lucrează și la comisia pentru administrație public și amenajarea teritoriului, unde președinte este deputatul de Argeș Simona Bucura Oprescu.
În calitate de președinte al Comisiei pentru #administrație#publică și amenajarea teritoriului am șansa de a avea doi interni în cadrul comisiei.

Spun „șansa” pentru că atât eu, cât și politica de mâine, avem nevoie de sclipirea acestor tineri entuziaști. Și avem datoria de a le păstra viu acest entuziasm, arătându-le că politica și administrația nu înseamnă simple jocuri de cuvinte, ci multă responsabilitate și implicare.
În cadrul Comisiei pentru administrație publică din Camera Deputaților, internii noștri învață în această perioadă modul de lucru al comisiei, dar și elemente legislative de bază, precum Codul Administrativ.Le urez mult spor în activitate, deoarece urmează o perioadă intensă, care sunt sigură că le va schimba perspectivele într-un mod pozitiv!

Comments

Comments are closed.