Toamna aceasta se poartă verde! Primari și viceprimari PSD și PNL au ales să candideze din partea Ecologiștilor!

aug. 3, 2020

Toamna aceasta se poartă verde! În mijlocul războiului dintre PSD și PNL, alegerile locale ar putea consemna o surpriză importantă. Deși are doar două luni de la înființare în Argeș, Partidul Ecologist Român a reușit să închege o echipă tot mai solidă. Omul ales de Mircea Andrei și de conducerea națională să gestioneze organizația Ecologistă din Argeș, Eduard Florea, s-a mișcat cu precizie de ceas elvețian. Alături de cei care îi sunt alături în Biroul Județean a reușit să dea deja câteva lovituri însemnate.
Cu siguranță, în zona de sud, se așteaptă surprize consistente după ce, conform unor surse din partid, viceprimarul orașului Costești, Sandu Florin, a trecut la ecologiști împreună cu o mare parte din organizația locală PNL, care îl și susține în această cursă.
O altă lovitură uriașă este candidatura cunoscutului Predica Ion Semaca la Primăria Mioveni. Poate că nu îl va învinge pe Ion Georgescu și PSD, însă este cu siguranță numele cel mai greu și cel mai cunoscut dintre posibilii contracandidați.
Tot la Partidul Ecologist a ajuns și organizația PNL Brăduleț, împreună cu Daniel Ancuța, cel care va candidat la Primărie. Deja anunțați de conducerea județeană drept candidați ai PER sunt fostul viceprimar de la Ștefănești, Ion Mihalcea, și Alexandru Lucian Mihai la Moșoaia, care urmat de o mare parte din organizația PNL.
Și surprizele nu se vor opri aici. Aceleași surse ne-au precizat că Partidul Ecologist este pregătiti pentru câteva noi lovituri pe piața politică și în jur de trei sau cinci primari cunoscuți de la PSD și PNL se vor alătura echipei lui Eduard Florea, devenind candidați PER la primării.

Comments

Comments are closed.