Trecut dubios! Polițistul care l-a trântit la pământ pe bărbatul din Pitești care a murit, cercetat pentru mai multe fapte!

apr. 20, 2021

Poliţistul de 21 de ani reţinut duminică 18 aprilie după ce l-a trântit la pământ pe bărbatul din Pitești care a decedat, Daniel Drăghici are un trecut destul de dubios pentru un tânăr agent. El a fost cercetat de mai multe ori până în prezent pentru alte acte ce pot fi considerate infracționale.
În primăvara lui 2018, Daniel Drăghici a fost prezentat ca fiind un adevărat erou pe vremea când era elev la Şcoala de Poliţie din Câmpina, dupa ce a recuperat peste 20.000 de lei pierduţi de un bătrân prin metoda Accidentul. Bătrânul căruia i-au fost returnaţi banii le-a spus anchetatorilor că în plic erau, de fapt, 30.000 de lei, şi nu 21.800 de lei, aşa cum i-a restituit Drăghici, care a devenit din erou, principalul suspect în cazul respectiv, iar primele dovezi au fost legate de faptul că și-a cumpărat lucruri scumpe la doar câteva zile după flagrant, printre care și un laptop. Mai mult, bătrânul în cauză a făcut plângere pentru furt împotriva lui Daniel Drăghici, plângerea fiind înregistrată la Parchetul Judecătoriei Piteşti. După doi ani însă, în decembrie 2020, plângerea a fost clasată de către procurori pe motiv că nu au existat probe concludente că Daniel Drăghici ar fi comis furtul. Unele surse din poliție susțin că Drăghici ar fi restituit suma bărbatului.
Și asta nu este tot. Tot în 2018, Drăghici a amendat de două ori un jandarm sub acoperire, aflat în misiune. Din toamna lui 2018, Daniel Drăghici a ajuns la Poliţia Ţăndărei din judeţul Ialomiţa, unde s-a remarcat prin alte nereguli, inclusiv că a amendat de două ori un jandarm aflat în misiune. Drept urmare, Daniel Drăghici a fost sancţionat cu tăierea a 20% din salariu de către IPJ Ialomiţa. Daniel Drăghici a contestat sancţiunea în instanţă, iar pe 28 ianuarie a.c. Tribunalul Argeş i-a respins contestaţia. Mutat din vara anului 2020 la IPJ Argeş, la Secţia 4 Poliţie Piteşti, Daniel Drăghici este acum cercetat în stare de arest pentru comportament abuziv și lovituri cauzatoare de moarte.

Comments

Comments are closed.