Tudor Ionescu l-a dat de gol! Și-a asmuțit câinile de luptă asupra unui alt câine

iun. 9, 2020

Argeș. 8 iunie 2020. Un tânăr din judeţul Argeş este cercetat după ce s-a filmat în timp ce îşi asmute câinele de luptă pe un alt căţel, legat de un gard, şi în timp ce loveşte cu picioarele în cap animalul care nu se poate apăra. Faptele au avut loc la începutul anului şi au fost sesizate la Poliţie în luna martie.

Filmarea a fost făcută publică sâmbătă seară de către Tudor Ionescu, consilier în Consiliul General al Capitalei şi militant pentru drepturile animalelor.

Conform postării de pe pagina de Facebook a politicianului, cel care a realizat filmarea este din satul Hulubeşti, comuna Bughea de Jos, judeţul Argeş. Imaginile au fost surprinse  în luna februarie, iar câinele agresat avea stăpân care a şi depus plângere la Poliţie.

„Fapta se petrece undeva prin februarie, însă deşi s-a depus plângere la poliţie, încă nu s-au luat masuri‼️ Sunt luni de zile de atunci, iar individul este în libertate, şi comite mereu astfel de fapte din spusele vecinilor” susţine Ionescu, îndemnându-i pe cei care îl urmăresc să semneze o petiţie pe pagina de internet a Poliţiei Argeş.

După apariţia filmării în spaţiul public, IPJ Argeş a anunţat, duminică, faptul că tânărul în vârstă de 22 de ani s-ar fi filmat singur, posibil în cursul lunii ianuarie a acestui an.

Comments

Comments are closed.