Uluitor! PNL profită de situația de urgență pentru a schimba directorii. Prima victimă, Casa de Asigurări Argeș. Miuțescu se chinuie să îl pună pe Mitrofan de la Cultură și președinte PNL Curtea de Argeș la CAS!

apr. 1, 2020

Este agitație mare la Casa de Asigurări de Sănătate, angajații fiind nemulțumiți de faptul că PNL-ul se pregătește să îl schimbe pe Daniel Mușat, poate unul dintre oamenii cei mai apreciați și mai profesioniști din fruntea deconcentratelor din județ. Și nu aici ar fi buba, pentru că vorba unora dintre angajați, nu s-a născut nimeni șef, dar omul pe care liberalii se chinuie din răsputeri să îl planteze în fruntea instituției este un habarnist total în privința problemelor sistemului. Motiv pentru care nici nu a putut să dea sau să ia concursul pentru funcție. Dar acum, profitând se pare de situație de urgență, guvernul a decis că este pregătit de ceva sânge nou în instituții. Din acelea galben desigur. Și ca atare, nu mai e nevoie de concursuri. Facem mențiunea că actualul director nu este membru de partid, este un specialist în domeniu, și nu poate fi catalogat drept omul PSD, PNL, ALDE etc.
Ca să vă dați seama că adevărații liberai, urmașii lui Brătianu, nu numai că se gândesc la schimbări de acest gen în plină pandemie de coronavirus care omoară români, dar chiar profită de dea pentru a săvârși aceste numiri!

Așadar, vorbim de o schimbare politică până în măduva oaselor. Viitorul șef este propunerea lui Adrian Miuțescu, cel care a blagoslovit județul cu câțiva politicieni care se potrivesc precum nuca-n perete cu funcția de directori. Ca nuca seacă!
Propunerea despre care vorbim la Casa de Asigurări de Sănătate este Cristian Mitrofan, patron de crâșme prin Curtea de Argeș și, din 2002, director al Centrului de Cultură și Arte Curtea de Argeș. O instituție despre care suntem siguri că ați auzit lună de lună de evenimentele cu încărcătură politică de înalt nivel pe care le organizează. Și care l-a propulsat taman în Consiliul Administraţiei Fondului Cultural Naţional (AFCN). AFCN este o instituţie publică autonomă, aflată în subordinea Ministerului Culturii, care operează la nivel național de peste 10 ani.

Și da, site-ul Centrului de Cultură Curtea de Argeș încă promovează evenimente din 2014 și 2013. Asta ca să se vadă calitățile manageriale ale individului.

Din punct de vedere politic, Cristian Mitrofan este mai vechi membru PNL, fost viceprimar, consilier local, însă un liberal care, ahtiat după funcții, a făcut escale și pe la PSD și ALDE. Pentru că Miuțescu și Mitrofan se cunosc de mult timp, liderul liberalilor argeșeni l-a impus în hotărârea BPJ Argeș al PNL din 24 ianuarie (zi cu puternică însemnătate națională) 2020 ca nominalizare la CAS Argeș. Căci așa se face politica normalității, cu directori numiți la ședințe de partid!

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online