Un medic de la Spitalul Penitenciar Rahova şi a unui medic rezident de la Spitalul Clinic de Urgență București, detașați la Spitalul Județean Argeș

ian. 19, 2022

Spitalul Județean Argeș va beneficia de sprijin din partea unui medic de la Spitalul Penitenciar Bucureşti Rahova şi a unui medic rezident în anul V de la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti. Cei doi se vor alătură unei echipe formate din alți doi medici ATI – unul de la Câmpulung și un altul de la Curtea de Argeș- care vor profesa pentru o lună la Spitalul Judeţean Argeş, fiind detaşaţi fără acordul lor.
Prefectul Radu Perianu a anunțat că, printr-un ordin emis astăzi de către Departamentul pentru Situații de Urgență 4 medici ATI au fost detașați pentru 30 de zile la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

„Este vorba despre cei doi specialiști care vor veni de la Curtea de Argeș și Câmpulung, despre care am anunțat ieri. Și despre un medic primar ATI care vine de la Spitalul Penitenciar București Rahova și un medic rezident în anul V de la Spitalul Clinic de Urgență București.

Pentru medicii care vin din județul nostru, detașarea începe în data de 20 Ianuarie, iar pentru doctorii care vor veni din Capitală, de pe 24 Ianuarie.

Măsurile au fost luate pentru a asigura funcționarea corectă a Spitalului Județean de Urgență Pitești și pentru a evita închiderea secției ATI Covid Mioveni.

Țin să clarific că reprezentanții conducerii Spitalului Județean de Urgență Pitești au transmis că urgențele care au nevoie de internare în secție ATI sau de intervenții ce necesită medic de această spitalizare, vor fi primite la unitatea spitalicească indiferent că vin din zona Curtea de Argeș sau Câmpulung”, a precizat prefectul de Argeș.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online