Urmează noi restricții la Mioveni după ce rata de infectare cu COVID a depășit 3 la mie

mart. 21, 2021

Vești proaste de la Mioveni. Orașul constructorilor de automobile a depășit rata de 3/1000 de locuitori, astfel că este foarte probabil ca în următoarea ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență să fie impuse restricții.
În acest context, primarul Ion Georgescu lansează un nou apel către locuitorii din oraș să ia imăsurile de protecție care se impun pentru a fi feriți de infectarea cu noul coronavirus. Situația este cu atât mai delicată cu cât în Argeș nu mai sunt paturi libere la ATI.
„Având în vedere faptul că, la nivelul orașului rata de infectare cu COVID19 a înregistrat trei zile consecutiv indici care au depășit pragul de 3,0 la mia de locuitori, vă anunț că autoritățile județene vor aplica noi restricții în Mioveni!Vă rugăm să conștientizați situația delicată în care ne aflăm și să luați toate măsurile de protecție pentru a vă proteja, dar și pentru a respecta normele de siguranță sanitară!”, a subliniat Ion Georgescu.

Ce măsuri ar putea fi impuse:

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență ar putea decide interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum a produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor din Mioveni. Mai mult, anumite instituții de învățământ ar putea trece în scenariul predării cursurilor online.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online