Vasilică Cîțu, umilit! A demisionat de la conducerea PNL, după ce a rămas singur! PNL Argeș în derută!

apr. 2, 2022

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Florin Cîţu, și-a anunțat astăzi demisia de la conducerea PNL, după ce a convocat Biroul Executiv al formaţiunii, la care … nu a participat aproape nimeni. PNL Argeș este în derută totală. Nu știe încă de ce tabără să se plaseze, asta după ce Alina Gorghiu s-a arătat a fi o loială parteneră a lui Cîțu.

La şedinţa de Birou Executiv al PNL, convocată de Florin Cîţu, au fost prezenţi doar Dan Vîlceanu, Theodor Stolojan şi Cristian Băcanu.
Florin Cîțu: ”Ceea ce facem noi în acest moment, din păcate, chiar dacă spunem că o facem pentru stabilitate și pentru liniște, din contră, tocmai asta nu arată. Dar este o decizie și colegii vor merge mai departe. Aș fi vrut să-mi prezint demisia în fața colegilor mei. Nu s-a putut, nu au fost acolo, așa că doar am înregistrat-o la partid. Din acest moment, am demisionat din funcția de președinte al Partidului Național Liberal.”

La rândul său, secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, a anunțat că îşi va anunţa astăzi demisia din funcţie, pentru că nu vrea să participe la “un bâlci” în partid.

Fără să-i ceară aprobarea, lui ori secretarului general, 40 de lideri au convocat o ședință, pentru a-i parafa lui Cîțu sfârșitul la șefia PNL.
Liberalii își vor alege un președinte nou peste o săptămână. În cărți este un singur nume: Nicolae Ciucă.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online