Vicepreședintele CJ Argeș, Adrian Bughiu: Sunt gata să găzduiesc 12 familii de refugiați! Unde au ajuns primii ucraineni care au fugit de război

feb. 27, 2022

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Adrian Bughiu a anunțat că este gata să ofere cazare și masă pentru 12 familii de refugiați. Acesta a menționat deja că, pentru a facilita acordarea acestui sprijin, a luat deja legătura cu reprezentanții de la Crucea Roșie.

„Ofer cazare și masă pentru 12 familii de refugiați
În primul rând, felicitări tuturor argeșenilor solidari situației din Ucraina!
În al doilea rând, anunț faptul că, alături de oameni cu suflet, mă raliez celor care au sărit în sprijinul vecinilor noștri.
Ofer așadar, alături de câțiva prieteni, #cazare și #masă pentru 12 familii de refugiați, din #Ucraina!
Fără război! Doar pace! Dumnezeu să ne ajute! 🙏🙏🙏„, a fost mesajul lui Adrian Bughiu.

În Argeș au ajuns deja primii refugiați. Aceștia au fost cazați de fostul consilieri județean Leonard Soare, cel care este și proprietarul unei pensiuni în zona Muscel.

„Ce vină au, Vitolii cu Ania și cei doi copii superbi, de 4 și 7 ani, pentru decizia unui criminal de război!!??? I-am primit ca pe familia noastră! OPRIȚI ACEST RĂZBOI!!! OPRIȚI-L PE URMAȘUL LUI OSAMA BIN LADEN!”, a fost mesajul lui Leonard Soare, care a explicat ulterior că refugiații sunt doar temporar în județ, dorind să plece mai departe.

Comments

Comments are closed.