Video! 3 Sud Est și Andra au făcut spectacol de Zilele Mioveniului! Mii de oameni au venit la primul mare spectacol din Argeș

iun. 27, 2021

După aproape doi ani în care marile manifestări au fost întrerupte de pandemia de Covid, trupele 3 Sud Est și Andra au făcut un spectacol extraordinar de Zilele Orașului Mioveni. O mulțime de oameni au fost prezenți în centrul Civic, cu greu reușindu-se să mai fie păstrată o distanța socială impusă de norme. Chiar și așa, a existat un minim spațiu între participanți și organizatorii le-au cerut tututor celor prezenți să vină cu măști, chiar dacă evenimentul a fost în aer liber.

Manifestările prilejuite de aniversarea a 536 de ani de la prima atestare documentară a orașului automobilului românesc au demarat ieri, dar sărbătoarea continuă și astăzi, de această dată cu un spectacol extraordinar de muzică populară. La aceste manifestări, executivul Consiliului Județean Argeș a fost reprezentat de președintele Ion Mînzînă și de vicepreședintele Marius Nicolaescu care au felicitat reprezentanții administrației locale și pe primarul Ion Georgescu pentru exemplul de bune practici în implementarea proiectelor realizate.

Nu au lipsit nici parlamentari de Argeș și primarul din Ștefănești, Nicolae Velcea.
Pe scenă au urcat și alți mici artiști locali, de la Centrul Cultural Mioveni.

Comments

Comments are closed.