Video! A murit Cornelia Catanga, celebra cântăreață de muzică lăutărească

mart. 26, 2021

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit, vineri, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București, transmite Mediafax. Decesul cântăreței de muzică lăutărească a fost confirmat de reprezentanţii spitalului.
Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță.
Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4.
Cornelia Catanga avea 63 de ani și era una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică lăutărească. Ea împărțea scena de ani de zile cu soțul său, Aurel Pădureanu.
În vara lui 2019, artista a suferit un stop cardio-respirator şi avea montat un stent la inimă. Potrivit bestmusic, Cornelia Catanga s-a născut în anul 1958, în satul Zeletin, județul Buzău. În 1979, Catanga cântă pentru scurt timp alături de Romica Puceanu, iar în 1985 are primul spectacol la Sala Polivalentă (spectacol de comedie cu momente muzicale, alături de Stela Popescu și Alexandru Arșinel).
Cornelia Catanga s-a născut la Zeletin, Cătina, în județul Buzău, în 9 martie 1958.

Comments

Comments are closed.