Video: Analogue, varianta Untold de Mioveni!

mai 23, 2022

Analogue, varianta Untold de Mioveni. Argeșul va găzdui cel mai importan eveniment muzical din sudul țării. Chiar dacă este abia la debut, Analogue se dorește a fi deja un concurent serios pentru Untold.
În perioada 2-4 septembrie, zeci de artiști naționali și internaționali vor face spectacol la cel mai mare eveniment din Sudul României.

Unii dintre cei mai importanți artiști ai momentului, la nivel internațional, cât și național, cu zeci de milioane de fani în întreaga lume, se vor afla la Mioveni, în perioada 2-4 septembrie!

ANALOGUE – un proiect unic în Argeș, desfășurat pe 75.000 mp pe platoul Făget, va combina muzica, arta și tehnologia, oferind publicului artiști internaționali, ateliere de creație, jocuri și multe alte activități inedite și captivante, timp de trei zile și trei nopți.

ASAF AVIDAN, JP Cooper, Morcheeba, Rudimental, Jessie Ware, BUG Mafia, The Motans, Dubioza Kolektiv, Subcarpați, Zdob și Zdub, Irina Rimes, Nane, Deliric&Silent Strike, El Nino, Golan, Moonlight Breakfast, TM Groove&Maria Hojda, Cătălina Cara, Bruja, în total 20 de trupe și artiști.

Organizatorii evenimentului sunt Centrul Cultural Mioveni, Primăria și Consiliul Local Mioveni.

Bilete și abonementele s-au pus deja în vânzare pe https://analogue.ro/

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online