Video! Argeșul, pe locul trei în țară la examinați pentru permise. Noutăți la Serviciul Permise și Înmatriculări

iul. 8, 2020

Șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Argeș, comisarul-șef Marian Ivan, susține că în luna iunie, de când s-au reluat examinările la proba practică pentru obținerea permisului auto, au fost examinați 2104 candidați. Cifra ne plasează pe locul 3 pe țară, în plus fiind examinați la proba teoretică 90 de candidați.

SPCRPCIV Argeș a eliberat 2467 de permise de conducere, 3064 de certificate de înmatriculare și 1682 de autorizații provizorii de circulație. La proba practică, pentru ca tot mai mulți argeșeni să poată susține examenul auto, se lucrează cu 12 examinatori.

Săptămâna trecută, la Câmpulung, procentul de promovabilitate a fost de 46%, iar la Pitești- 39%. De la reluarea examinărilor la proba practică, pe 2 iunie, în Argeș au promovat sub 40% dintre candidați. “Nu mai este aglomerație la ghișee, se respectă distanțarea fizică. Mulțumesc domnului prefect pentru sprijinul oferit, prin Inspectoratul Județean de Jandarmi. La rândul lor, Poliția Locală Pitești și Poliția Națională ne-au sprijinit foarte mult pentru organizarea activității din zona stadionului “Nicolae Dobrin”, în condițiile actuale, când candidații trebuie să respecte măsurile de protecție impuse de starea de alertă”, a declarat comisarul-șef Marian Ivan.

Comments

Comments are closed.