VIDEO! Banii piteștenilor, aruncați la gunoi!

mart. 8, 2021

Când nu ai ce face și te apuci de proiecte aberante, te alegi cu belele. Cam așa s-a întâmplat cu investiția promovată de Cornel Ionică și Sorin Apostoliceanu, pe vremea când erau la conducerea primăriei Pitești pentru containerele de gunoi îngropate.

Nici nu s-a semnat bine recepția și containerele erau inundate, deși ar fi trebuit să fie etanșe, iar singura mașină specială pentru ridicatul containerelor s-a stricat de tot. Nici înainte nu mergea prea bine, pentru că nu reușea să prindă perfect containerele.

Brațul autospecialei s-a rupt, în condițiile în care nu a operat toate cele 67 de containere din Pitești. Cel puțin 2 săptămâni mașina nu va putea fi utilizată, așa că lângă aceste containere îngropate au fost aduse cele tradiționale.

Dincolo de rezolvarea problemelor care tot apar, conducerea Primăriei ar trebui foarte serios să ia în calcul și acționarea în instanță a celor care au semnat contractul și apoi recepția investiției, dar și firma care a înghițit peste 4 milioane de lei  din banii publici pentru a furniza niște containere care nu pot fi utilizate și o mașină care pare să să fie construită pe vapor și nu o autospecială robustă de ultimă generație.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online