Video! Bilete și online la meciurile FC Argeș. Ce plan are Cristian Gentea pentru suporteri

feb. 24, 2021

Începând cu următoarea partidă desfășurată pe stadionul din Trivale, biletele pentru meci vor putea fi cumparate și online, pe biletel.ro. Opțiunea este deja posibilă, primarul Cristian Gentea anunțând că a fost primul cumpărător! El a arătat și dovada plății a 50 de bilete, în semn de susținere pentru echipă.

Deocamdata, aceste bilete sunt doar virtuale, pentru susținerea echipei, însă, odată cu deschiderea stadioanelor pentru spectatori, acestea vor deveni, efectiv, bilete de intrare.

Noul director de imagine al clubului, Cristian Mitrache, a anunțat că maximum de bilete ce pot fi puse în vânzare, este de 16.000. Deci sunt suficiente pentru toată lumea!

În plus, în curând vor putea fi cumpărate bilete online și pentru meciurile de volei și baschet.

Și magazinul de prezentare al FC Argeș situat la Casa Cărții vine cu noutăți: se poate plăti cu cardul, fiind instalat sistem POS, și de aici se poate acum cumpăra și online, cu plata cu cardul și livrare la pachetomate.

Primarul Cristian Gentea a recunoscut că acesta este un prim pentru cooptarea suporterilor în sprijinirea financiară a clubului. Până acum, cel mai de succes model românesc în privința implicării fanilor a fost proiectul Doar Dinamo București (DDB), prin care fanii au devenit practic acționari la club și au și salvat, prin sumele injectate dispariția Dinamo.

Comments

Comments are closed.