Video! Bucurie într-o cutie! Susține proiectul social SAMAS Cutia Bebelușului

feb. 17, 2020

Fii parte din începutul unei povești de viață! Pune bucurie într-o cutie! Donează 2 euro pentru ca fiecare nou-născut cu părinți fără posibilități materiale să plece din maternitate îmbrăcat în hainuțe noi!

Acesta este mesajul transmis de Asociatia Samas Pitești în cadrul unui eveniment organizat, vineri, la Biblioteca Judeteana Dinicu Golescu.

În prezența viceprimarului Laurențiu Zidaru, a unui reprezentant de la Primăria Mioveni, a medicului ginecolog Iuliana Copăcianu si a unor tinere mămici, educatorii perinatali de la Asociația Samas Pitești au prezentat proiectul CUTIA BEBELUȘULUI. Acest proiect este de fapt o campanie umanitară pentru echiparea completă a unei cutii care a fost concepută să țină loc de pătuț  în primele trei luni de viață ale bebelușilor născuți în familiile nevoiașe.

Despre importanța evenimentului a vorbit educatorul perinatal Samas Pitești, Viorica Neață.
La rândul său, Amalia Neacșu, educator perinatal din cadrul aceleiași asociații, a explicat ce este de fapt CUTIA BEBELUȘULUI.

Un aspect important al acestui proiect a fost scos în evidență de Neli Homeghiu, educator perinatal Samas Pitești, care a vorbit despre scopul proiectului .

CUTIA BEBELUȘULUI este un concept preluat din sistemul finlandez după cum a declarat Adina Gheorghe, coordonator proiecte sociale SAMAS BUCUREȘTI.

Comments

Comments are closed.