VIDEO! Campionul Alexandru Dedu cheamă argeșenii la Sala Sporturilor din Mioveni alături de naționala de handbal în drumul spre Euro 2022

sept. 29, 2021

Echipa Feminină de Handbal a României va juca primul meci din calificările la EURO 2022 în noua Sală a Sporturilor de la Mioveni, pe 6 octombrie! Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu i-a invitat, într-o conferință de presă transmisă live de Promedia TV, pe argeșeni să le fie alături fetelor în drumul spre Euro, la meciul cu Insulele Feroe.
Chiar dacă nu reprezintă un nume atât de important în lumea fotbalului, Alexandru Dedu nu a ascuns că are emoții și crede că va fi un meci dificil, mai ales că România nu se poate baza pe cea mai importantă jucătoare a sa, Cristina Neagu.

Altfel, fostul mare campion s-a arătat extrem de mulțumit de condițiile de la Mioveni, acolo unde naționala va sta în cantonament, și a anunțat că având în vedere deschiderea autorităților locale și calitatea facilităților de la Mioveni, Federația va organiza aici și Trofeul Carpați, care este unul cu participare internațională.

Primarul Ion Georgescu s-a arătat încrezător în șansele de reușită ale naționalei României, atât în meciul cu Insulele Feroe, cât și în deplasarea din Austria. El a anunțat că vor fi scoase la vânzare la toate casele de bilete din oraș și la Sala Sporturilor 1500 de bilete, fiecare tichet de acces costând 20 de lei. Biletele pot fi achiziționate și online.
El a mai spus că jucătoarele naționalei au fost invitate și la o vizită la uzina Dacia.

Comments

Comments are closed.