Video! Chiar acum! Control în trafic și în zonele comerciale pentru respectarea măsurilor împotriva COVID-19

iul. 9, 2020

Chiar acum este în derulare o acțiune de control în mai multe zone din județ. Echipe mixte formate din jandarmi și polițisti verifică respectarea măsurilor împotriva pandemiei COVID-19. Acțiunea a început de la ora 08.00 în zona comisariatului din Craiovei, a continuat în Kaufland și Autogara Sud, după care au avut loc controale pe Calea Câmpulung.

Efectivele de control sunt formate din 20 de jandarmi și 4 polițiști.

Sunt verificate atât mijloacele de transport în comun (maxi-taxi), cât și taxiuri, dar și unități comerciale. De altfel, echipele de control vor acționa și în alte zone limitrofe Piteștiului și în alte zone din municipiu.

La acțiunile de control participă și prefectul Emanuel Soare și șeful Inspectoratului Jandarmeriei Argeș, Gheorghe Lupescu.

 Vă reamintim că Argeșul se află în top 10 județe din țară unde numărul persoanelor diagnosticate pozitiv cu COVID-19 a trecut de cifra 1000. Conform prefecturii Argeș, ieri în județ o persoană era în carantină, 1083 de persoane erau diagnosticate pozitiv, 393 internate (dintre care 8 la ATI), 284 erau declarate vindecate, iar 58 au decedat.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online