Video! Competiție acerbă la Trofeul Campion Broker 2021 la tenis

iul. 5, 2021

“Campionii servesc viitorul!”. Acesta este sloganul sub care, în acest weekend, a debutat, la baza Star din Bascov, Trofeul Campion Broker. 70 de copii din toată țara concurează, până miercuri inclusiv, la această competiție organizată de Tenis Club Campion și găzduită de Tenis Club AS Pitești.
Turneul este sponsorizat, pentru al doisprezecelea an consecutiv de una din cele mai puternice companii de brokeraj de asigurări din țară, Campion Broker. Concomitent, în Ștrand, trofeul Campion Broker a găzduit și turneul de tenis 10 roșu, dedicat celor care acum se inițiază în tainele sportului alb, unde participă 30 de copii.
Gabriel Moiceanu, președintele Tenis Club Campion a menționat că sportivii vor fi premiați cu diplome, cupe și echipament sportiv și vor primi și puncte ATP, fiind un turneu oficial.
La rândul său, directorul general Octavian Tatomirescu a explicat de ce Campion Broker preferă să susțină tenisul.
Tudor Antonia Maria este deja o campioană în formare. Și nu numai că îi place tenisul, dar a determinat și alți colegi de la școală să vină să practice acest sport nobil.
După mai bine de un an de pandemie, spectactatorii au revenit și ei pe marginea terenurilor de tenis pentru a-și încuraja favoriții, profesorul Gabriel Săndulescu, președintele primei școli private de tenis din țară a explicat importanța unor astfel de competiții.
În Ștrand, cel mai mic competitor din cei 30 înscriși pe tablou a avut 3 ani și 11 luni! Aici cei mici nu primesc puncte ATP, însă participă la primele lor competiții oficiale.

Comments

Comments are closed.