Video! Conducerea CJ Argeș, subprefectul Neculăescu și parlamentari de Argeș la Complexul de Servicii Comunitare Câmpulung

mart. 4, 2022

La invitația directorului executiv al DGASPC Argeș, Tatiana Eftime, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, a fost prezent la Complexul de Servicii Comunitare din Câmpulung. Vizita a cuprins și Centrul Maternal “Sfântul Ioan”, parte a Complexului.

Alături de vicepreședintele CJ Argeș au fost prezenți și subprefectul Ciprian Neculăescu (fost consilier local PSD Câmpulung), dar și parlamentarii Simona Bucura Oprescu și Aurel Bălășoiu.
Oficialii au discutat cu angajații și conducerea Complexului, dar și cu beneficiarele serviciilor oferite de instituția aflată în subordinea DGASPC Argeș, inclusiv despre o serie de probleme precum necesitatea de a se investi la mansarda clădirii administrative și de personalul insuficient.

“Am făcut o vizită de lucru la acest Complex pentru a lua cunoștință despe problemele din sistemul de protecție a copilului. Și, pentru că sunt probleme deosebite și complexe, unele inclusiv de natură legislativă, am venit însoțit și de parlamentarii de Argeș Simona Bucura Oprescu și Aurel Bălășoiu, dar și de subprefectul Ciprian Neculăescu, care este câmpulungean.

Cred că DGASPC face o treabă bună la Câmpulung. Desigur, sistemul este unul perfectibil și, tocmai de aceea, alături de colegii mei și de directorul Iustinian Matei, încercăm să rezolvăm aceste probleme temeinic”, a subliniat Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș.

“Complexul de Servicii Comunitare Câmpulung este primul complex înființat în județ, în cadrul DGASPC Argeș, în anul 2002. În cadrul acestuia sunt mai multe componente funcționale, între care două de tip rezidențial, cum este și Centrul Maternal, și patru servicii de zi care asigură monitorizarea copiilor la nivelul zonei Muscel. Prin planning familial este asigurată asistența femeilor în dificultate și consilierea femeii gravide. Sunt servicii unice la nivelul Direcției și sunt servicii integrate”, a precizat Iustinian Matei, directorul Complexului.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online