Video! Conducerea CJ și a PSD Argeș, alături de TSD la plantarea de arbori în Topoloveni

apr. 10, 2022

TSD Argeș a plantat câteva sute de copaci în Topoloveni, în cadrul unei acțiuni începute de mai mult timp de organizația națională. În ciuda vremii dificile, cu vânt și ploaie, tinerilor social-democrați li s-au alăturat și președintele PSD Argeș și al CJ Argeș Ion Mînzînă, vicepreședinții CJ Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, primari și parlamentari de Argeș. Așadar, echipa a fost una destul de mare, la fel și rezultatele.

„Se spune că fiecare dintre noi suntem datori să plantăm măcar un pom în viață, pentru că fiecare pom înseamnă viață. Astăzi, tinerii mei colegi din TSD Argeș ne-au arătat din nou că sunt plini de viață.
Când a fost pandemie, au fost alături de oamenii singuri din județ pe care i-au vizitat, i-au încurajat și le-au oferit alimente. Când au început să vină refugiații din Ucraina, au fost printre primii prezenți în vama Siret cu alimente, încurajări și un zâmbet pentru cei năpăstuiți.
Acum, au continuat seria de împăduriri în cadrul unui proiect al TSD la nivel național. De data aceasta, la Topoloveni. Am fost alături de ei împreună cu cei doi colegi din conducerea CJ Argeș și cu parlamentarii de Argeș ai PSD.

Îmi plac acești copii! Îmi plac pentru că sunt încă entuziaști, plini de viață, dornici să se implice oricând și cu orice, dornici să se implice social și politic. Și pentru că doresc să își asume responsabilitatea de a face politică pentru oameni. Uitați-vă în jur! Câți din politicienii de astăzi vi se mai par astfel? Voi fi mereu lângă acești copii atâta timp cât vor păstra această energie, pentru că este singura șansă ca, într-un viitor relativ scurt, România să mai aibă și oameni politici și oameni de stat”, a subliniat președintele PSD Argeș Ion Mînzînă.

„A plouat, deci vremea a fost perfectă! A fost perfectă pentru noi, echipa PSD. I-am însoțit pe tinerii din TSD Argeș în acțiunea de plantat puieți. Practic, TSD a continuat în Argeș o acțiune începută în urmă cu mai mult timp la nivel național.
Am înfruntat frigul, dar ce mai conta, când eram înconjurați de atâta tinerețe și entuziasm.
Am plantat, la Topoloveni, alături de mai tinerii social-democrați, de președintele PSD Argeș Ion Mînzînă și de colegii noștri, parlamentari de Argeș, sute de puieți de molid, salcăm, gorun și mesteacăn.
Nu pot decât să le fiu alături tinerilor noștri colegi care au dovedit că au multă dorință de a se implica în politică, dar și în astfel de acțiuni sociale și civice!
Mândru de TSD!”, a postat pe pagina sa de Facebook vicepreședintele CJ Argeș Adrian Bughiu.

La acțiune a participat și președintele TSD la nivel național, Alexandru Mihai Ghigiu.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online