Video! Corul Tronos al Patriarhiei Române, la concertul caritabil organizat de Arhiespiscopia Argeșului și Muscelului pentru dotarea etajului VI de la Spitalul de Pediatrie Pitești

dec. 16, 2023

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, împreună cu administratorul județului, Marius Puiu, secretarul județului, Ionel Voica și managerul Tudor Ionescu au asistat, vineri seară, la Concertul caritabil de colinde „Dar din dar”, organizat de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului pentru dotarea saloanelor etajului VI de la Spitalul de Pediatrie din Pitești.
„Nu poți decât să pleci cu sufletul plin bucurie atunci când asiști la o seară în care generozitatea te înconjoară.  Și nu știu ce poate fi mai frumos ca atunci când la eforturile medicilor de a îngriji copiii se alături comunitatea.
Trebuie aplaudată generozitatea publicului care a venit la Concertul caritabil de colinde „Dar din dar” pentru dotarea saloanelor de la Spitalul de Pediatrie Pitesti.


La fel cum trebuie să aplaud pe cei care s-au ostenit pentru ca acest minunat concert să aibă loc: Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, minunatul Corul psaltic Tronos al Patriarhia Română, dirijat de arhid. Mihail Bucă, Corala bărbătească a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, dirijată de dr. Neacșu Gheorghe, invitata concertului, interpreta cu origini argeșene Maria Coman Official , Grupul psaltic „Ghelasie Basarabeanul”, dirijat de prof. Sorescu Ionuț-Robert, reunit cu membrii Corului Glasul Arhanghelului al Parohiei Micești, dirijat de prof. Andreea Urs și Grupul vocal Flori Argeșene de la Scoala Populara de Arte si Meserii Pitesti.
Evident că m-am bucurat și de compania, dar și de vorbele pline de înțelepciune, condimentate cu glume bine poziționate ale Înalt Prea Sfinției Sale Calinic Argeșeanul, cu a cărui binecuvântare a și fost organizat acest eveniment” – Ion Mînzînă, președinte Consiliul Judetean Arges.

Comments

Comments are closed.