Video! Cristian Gentea a acuzat-o pe fosta șefă de la Inspectoratul Școlar că amenința directori ca să se înscrie în PNL!

iul. 16, 2021

Primarul Cristian Gentea a acuzat-o pe Liliana Murguleț, fostul inspector general școlar al județului Argeș că dacă unii liberali o laudă pentru profesionalismul domniei sale, el știe cazuri certe în care aceasta ar fi amenințat directori de școli să se înscrie în Partidul Național Liberal.

“Eu nu comentez ce s-a întâmplat la alegerile PNL Pitești. E bucătăria lor, nu mă interesază, dar nici nu mă pot abține să nu spun nimic despre ce s-a întâmplat după alegeri, demiterea dnei inspector general. Așa cum declara dl Apostoliceanu, cel mai bun inspector școlar ever.

Într-adevăr, dânsul poate spune așa ceva, pentru că, fiind secretar al organizației PNL Pitești, cea mai mare realizare a dumneaei a fost că l-a ajutat pe Apostoliceanu cu baza de date, ca să o extindă. A racolat membri de partid de la alte partide. Nu avea nicio eficiență să iei niște profesori tineri, care abia au terminat facultatea, s-a gândit să ia directori de școli. I-a amenințat. Sunt directori, de exemplu, de la Școala 16., care nu au fost impresionați de amenințările doamnei și, drept urmare, au și pierdut funcția, dar sunt și directori care, dorindu-și foarte mult să rămână pe funcțiile respective, imediat au semnat acele adeziuni.

Cei doi directori care au venit ca doi pisoi la mine în birou să îmi spună că îmi jură credință toată viața, dar n-au ce face, trebuie să semneze aceste adeziuni, sunt Nicolescu de la Școala “Mircea cel Bătrân” și Haiducu de la “Mihai Eminescu”. Bineînțeles că eu n-am nevoie de o asemenea fidelitate și i-am invitat să iasă afară. Știu că au ieșit în public și au tot vorbit despre cât de bună e social-democrația în detrimentul liberalismului, acum văd că au fost aleși să promoveze această doctrină nouă. Deci, doamna inspector- șef cu asta s-a ocupat”, a declarat Cristian Gentea, președintele PSD Pitești.

Vă reamintim că Liliana Murguleț a fost schimbată de ministrul Educației de la șefia Inspectoratului Școlar Județean Argeș după ce a fost acuzată că la alegerile pentru conducerea PNL Pitești a adus la vot elevi minori, lucru interzis de legea partidelor (persoanele cu vârstă până la 18 ani nu au voie să voteze la alegerile partidelor de seniori, ei pot vota doar la organizațiile de tineret).

Comments

Comments are closed.