Video! Cristian Gentea a tăiat în carne vie după problemele de la Bazinul Olimpic. Șeful de la Fonduri Europene și directorul de proiect, schimbați

iul. 15, 2021

Epopeea reabiliării Bazinului Olimpic este fără de sfârșit. După ce proiectantul a greșit, fiind nevoie de noi investiții, primăria s-a mai trezit cu o surpriză, fiind obligată să deconteze cheltuielile cu utilitățile. Exasperat de problemele nesfârșite, primarul Cristian Gentea a anunțat în conferința de presă că a decis înlocuirea șefului de la Proiecte Europene și managerului de proiect.

„Foarte nemulțumit sunt la bazinul olimpic. Am văzut ca partea de utilități care ar trebui să revină constructorului, nu este așa, nu există nimic. Vom ajunge la discuții contradictorii cu constructorul. Din iulie 2020 am plătit 5 miliarde jumătate. Domnul Oprescu a făcut un calcul pe o sumă ridicolă. Lucrurile nu vor rămâne așa. Mi se pare o situație anormală. Ieri am înregistrat demisia directorului de la Fonduri Europene pentru că avem parte numai de corecții financiare. De luni voi da dispoziție. Doamna Raluca Marin va fi numită timp de o jumătate de an. Și managerul de proiect a fost schimbat, Ionuț Chiriță va fi în locul lui!”, a menționat Cristian Gentea.

Comments

Comments are closed.