Video! Cristian Gentea și-a depus candidatura la Primăria Pitești într-un format made in USA!

aug. 17, 2020

A arătat că se poate! Nu, nu Sorin Apostoliceanu, ci Cristian Gentea. Directori, parlamentari, primari, oameni de afaceri, profesori, medici, tineri, seniori, o adevărată demonstrație de forță! Așa a arătat organizarea momentului în care Cristian Gentea și-a depus candidatura pentru Primăria Pitești, chiar de ziua sa.

Nu a lipsit nici măcar Cornel Ionică, cel care practic îi transmite mai departe ștafeta.

La evenimentul organizat în stil made in USA, a fost prezent și Nicolae Pavelescu, președintele Sindicatului Automobile Dacia din Mioveni, care a avut numai cuvinte de laudă pentru Gentea. Cei doi se cunosc de multă vreme, având în vedere că social-democratul a ocupat o funcție de conducere la ICN.

Gentea a reușit imposibilul și a coagulat în jurul său întreaga forță PSD din Pitești și nu numai. Mai rămâne să convingă și piteștenii, însă cu lista sa de consilieri locali, dar și cu platforma program, din care a făcut cunoscute o parte din direcțiile prioritare, are șanse mari.

Mulțumesc tuturor!
Mulțumesc că-mi dați încredere că am luat decizia dreaptă candidând pentru Pitești!
Mulțumesc că îmi transmiteți zilnic gândurile, problemele și așteptările dumneavoastră! Nu am să vă dezamăgesc! Astăzi, am oficializat această candidatură – a mea și a echipei PSD – convinși că vom reuși împreună să dezvoltăm Piteștiul către ceea ce își doresc toți cetățenii, indiferent de vârstă și de structură socio-profesională, de la municipiul reședință de județ.
Ne-am prezentat, eu și colegii propuși pentru echipa de Consiliu Local, în fața presei, în plină stradă, acolo unde este locul și reperul cel mai corect al unui primar bun. Am avut alături prieteni și susținători, precum și o echipă inimoasă de tineret care a avut inițiativa de a ne însoți la depunerea candidaturilor. Și-au dorit să arate că generația lor este parte activă din politica și viziunea PSD pentru Pitești, iar eu le mulțumesc pentru mobilizare și entuziasm!
Am explicat simplu cele trei idei care ne-au animat astăzi, în momentul oficializării candidaturilor noastre:
✅ Primarul Piteștiului trebuie să fie un om care se ține de cuvânt, care știe ce face! Un om care are curajul răspunderii, rușinea cuvântului dat și abilitatea de a conduce alți oameni. Primarul Piteștiului trebuie să pună comunitatea mai presus de politică și valoarea angajamentelor sale mai presus de funcție!
✅ Echipa care reprezintă Piteștiul în Consiliul Local trebuie să își tragă esența din oraș în sine. Am constatat fericit că mi s-au alăturat, fără ezitare, unii dintre cei mai buni manageri publici pe care i-a creat acest județ. Mi s-au alăturat antreprenori și specialiști în proiecte europene, cadre medicale și didactice. Adică oameni provenind din structurile socio-profesionale a căror voce trebuie ascultată permanent și care sunt esențiale pentru evoluția noului Pitești! Oameni crescuți în toate cartierele orașului, învățați să asculte cetățenii și să își exprime răspicat, la rândul lor, punctul de vedere.
✅ Piteștiul pentru care luptăm este locul în care vrem să rămânem acasă! Este un oraș construit pe o relație în care administrația satisface cetățenii, iar cetățenii respectă administrația și legea!
Proiectul nostru pentru Pitești este conturat pe priorități, în jurul următoarelor probleme:
🚩Măsuri realiste de infrastructură rutieră, axate pe decongestionarea traficului și dezvoltarea unui număr important de locuri de parcare noi
🚩Reformarea urgentă a serviciilor de utilități și servicii publice (apă-canal, salubritate, ADP, poliție locală, termoficare etc) în acord cu capitalul alocat din banii piteștenilor către societățile care le gestionează
🚩Realizarea și implementarea fără excepție a unui plan urbanistic unitar și armonios
🚩Susținerea investitorilor locali și străini și dezvoltarea de proiecte comune în vederea consolidării forței economice a Piteștiului în regiune
🚩Renașterea vieții sociale a orașului prin organizarea de evenimente publice, prin dezvoltarea posibilităților de agrement și timp liber
🚩Dezvoltarea și implementarea conceptului de Green City prin toate componentele specifice și funcționale
🚩Sprijinirea educației și sistemului de sănătate – doi piloni de bază pentru o comunitate puternică
🚩Măsuri numeroase și punctuale privind infrastructura cartierelor, sprijin pentru tineri și vârsnici, servicii administrative specifice
Avem și puterea și echipa alături de care să răspundem rapid și serios nevoilor orașului!
🆙️ Am încrederea nestrămutată în discernământul, echilibrul și capacitatea de analiză a piteștenilor.
🆙️ Am cuvântul dat, nu pe bannere, ci în fața a peste 140.000 de oameni! În ton cu vremurile pe care le traversăm, vă spun răspicat că suntem o comunitate puternică și vie și că totul va fi bine!

Comments

Comments are closed.