Video! CS Mioveni a dat lovitura cu Dinamo

aug. 17, 2021

După meciul absolut frustrant cu CFR Cluj, în care brigada de arbitrii a refuzat orice șansă la puncte echipei din Mioveni, echipa condusă de Pelici a dat lovitura aseară, în meciul cu Dinamo.

Chiar dacă Dinamo s-a chinuit în sezonul trecut pentru a rămâne în prima ligă, debutul acestui sezon a fost unul sub auspicii favorabile pentru „câini”. Asta, până la meciul cu CS Mioveni. Galben-verzii au reușit să obțină trei puncte chiar în Ștefan cel Mare. După un prim mitan alb, în care însă Dinamo nu a strălucit, echipa lui Pelici a făcut modificări în angrenajul echipei argeșeni și, în a doua repriză, CS Mioveni a devenit mult mai periculoasă și a arătat că își dorește mai mult decât o remiză. În urma unui contraatac, arma favorită a lui Alexandru Pelici, Bogdan Rusu înscrie în minutul 50 după o pasă a lui Alexandru Buziu.
Același Rusu a fost aproape să facă dubla, însă a rata pe puțin șansa ca Mioveniul să plece cu două goluri înscrie în Groapă. Chiar și așa, Mioveniul pleacă cu trei puncte din Ștefan cel Mare, cu o victorie mare în fața celor de la Dinamo. Tot așa cum FC Argeș a reușit o victorie spectaculoasă, la Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă care s-a întârit considerabil și a început sezonul cu mari așteptări.

Ne-am închis. Pe faza de atac, nu am făcut ce trebuia. Imediat după pauză, lucrurile au stat altfel. A venit și golul și încet, încet am controlat. E bine când se termină cu bine. Îmi felicit băieții, am reușit să câștigăm. Nu sunt mulțumit cum am arătat în prima repriză, pe faza de atac. Am avut oportunități. Să reușim anihilarea lui Sorescu a fost principalul obiectiv. Îmi felicit toți jucătorii. Suntem o echipă mică ce încearcă să facă lucruri mari și să se mențină în Liga 1.

În momentul ăsta putem respira ușurați. Până acum eram pe loc retrogradabil. Am avut momente bune și cu CFR, și cu Rapid și la Mediaș. Mă bucur că am reușit să facem ce ne-am propus. Am arătat maturitate și am plecat cu punctele.

Cred că vor mai veni doi jucători. Încercăm să găsim jucători utili care să se integreze în grupul nostru și în plafonul salarial pe care îl avem”, a declarat Alexandru Pelici la finalul partidei.

Comments

Comments are closed.